Keskusteluapua, yksityisvastaanotto

Tarjoan yksityisvastaanotollani mahdollisuutta tulla keskustelemaan parisuhteeseen liittyvistä asioista. Tapaan parisuhteen osapuolet erikseen, koska silloin tulee helpommin sanottua mielessä pyörivät aiheet.

Jokaisessa parisuhteessa on asioita, joista on vaikea puhua kumppanille. Joskus omat tunteet pelottavat, toisinaan taas kumppanin tunteet. Joskus asiat jäävät sanomatta pitkiksi ajoiksi, jopa vuosikymmeniksi, ja niiden sanominen on entistä vaikeampaa. Avoimuus ja tunteiden pohtiminen ovat kuitenkin parisuhteen tukirankoja, ilman niitä parisuhde ei pysy vahvana.

Tarjoan yksityisvastaanotollani mahdollisuutta tulla keskustelemaan parisuhteeseen liittyvistä asioista. Tapaan parisuhteen osapuolet erikseen, koska silloin tulee helpommin sanottua mielessä pyörivät aiheet. Autan ajattelemaan, kyselen ja kuuntelen.

Voimme yhdessä pohtia, miten asiat kumppanille saisi kerrottua, jotta suhde voi syventyä. Kehitämme kunkin itsetuntemusta, joka johdattaa tunnistaan omia tarpeita, pelkoja, kriisejä, rajoja, haaveita ja muutostoiveita. Korostan jokaisen omavastuuosuutta suhteen onnistumiseksi.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella rauhassa työhuoneellani, kehittää itseäsi ja parisuhdettasi!

Ota yhteyttä

Reija Jyrkinen
040 7769675
reija@huvitusvalmennus.fi

Tmi Huvitus
Y-tunnus: 3187252-2

{

Lähde etsimään sitä, missä olet hyvä. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät maailmaa.

– Paulo Coelho