Tietoa minusta

Olen Reija, helsinkiläinen yrittäjä, erityisopettaja, äiti ja vaimo. Olen työskennellyt ensin päiväkodissa eskariopettajana ja sen jälkeen koulussa erityisopettajana (sekä laaja-alaisena että pienluokassa). Työvuosia on jo yli 20 ja opettamani lapset ovat olleet 1-16 -vuotiaita.

Pidän tärkeänä positiivista otetta ihmisten kohtaamisessa, uskon ratkaisun löytyvän aina jollakin keinolla. Pyrin luomaan ympärilleni lempeän, humoristisen ja läsnäolevan tunnelman. Haluan kuunnella ja auttaa yksilöitä löytämään ratkaisuja itse eri tilanteissa.

Minua kiinnostaa sekä lasten ja nuorten auttaminen että parisuhteiden kehittäminen. Erityisosaamiseni on erityislasten vanhempien parisuhteiden tukeminen. Lisäksi olen kokemuksen kautta kiinnostunut koulujen moniammatillisen työn kehittämisestä ja teen siitä myös väitöskirjaa.

Koulutukseni:

– Lastentarhanopettaja 1994
– Kasvatustieteen maisteri 2012
– Erityisopettaja 2014
– Nepsy-valmentaja 2020
– Rakastava valinta -parisuhdekouluttaja 2020
– Terve oppiva mieli -lasten tietoisuustaito-ohjaaja 2020
– Kasvatustieteen tohtori -opinnot, aloitettu 2017. Väitöskirjan aiheena Lapsen itsesäätelyn tukeminen koulun moniammatillisin keinoin.

Ota yhteyttä

Reija Jyrkinen
040 7769675
reija@huvitusvalmennus.fi

Tmi Huvitus
Y-tunnus: 3187252-2

{

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.

– Albert Einstein