Neuropsykiatrinen valmennus

Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmennuksen (Nepsy) avulla etsitään yksilöllisiä apukeinoja ja käytännön ratkaisuja henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia (esim. ADHD, autismin kirjon vaikeudet, Tourette).

Valmennus on lämminhenkistä ja rakentavaa. Pyrimme ilon ja omatoimisuuden löytämiseen, etsimme pienin askelin uusia ajattelumalleja ja toimintatapoja, joiden avulla arjesta tulee helpompaa ja elämästä leppoisampaa. Kehitämme itsetuntemusta, ihmissuhdetaitoja ja toiminnanohjaustaitoja.

Nepsy- valmennus tapahtuu asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti rauhallisessa ympäristössä vaikkapa kirjastossa, kahvilassa, metsässä, rantakalliolla tai kotona. Valmennusjakso koostuu 8-12 tapaamiskerrasta ja yksi kerta on 60 minuuttia. Yhden tunnin hinta on 80€ (sis.alv 24%). 

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus on mm. ADHD:n Käypä hoito- suosituksessa mainittu kuntoutusmenetelmä. Siihen voi tulla itse maksavana asiakkaana tai valmennukseen voi hakea maksusitoumusta esim. kunnan sosiaali- tai terveystoimesta.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä

Reija Jyrkinen
040 7769675
reija@huvitusvalmennus.fi

Tmi Huvitus
Y-tunnus: 3187252-2

{

Lähde etsimään sitä, missä olet hyvä. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät maailmaa.

– Paulo Coelho