Rakastava valinta
-parisuhdekoulutus

Rakastava valinta on parisuhdekurssi, jonka aikana kukin yksilönä etsii omia rakastamisen taitojaan ja arjen käyttäytymisen takana olevia tunteita.

Rakastava valinta on opetuksellinen menetelmä ja se sopii niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään itseään ja parisuhdettaan paremmin sekä ennaltaehkäisemään parisuhteen karikoita. Kurssi ei sovellu kriisissä olevan parisuhteen selvittämiseen.

Kurssilla pohditaan mm. vuorovaikutusta, seksuaalisuutta, oman lapsuuskodin malleja parisuhteen toteuttamisesta, omia rajoja, omaa vastuuta parisuhteen hyvinvoinnista ja piilossa olevien tunteiden merkitystä arjen käyttäytymiseen.

Rakastava valinta -menetelmä perustuu psykologi, perheterapeutti Bruce Fisherin ajatuksiin parisuhteen käsikirjoituksesta ja mahdollisuudesta elinikäiseen oppimiseen. Fisherin mukaan meillä on vastuu ja valta vaikuttaa parisuhteittemme laatuun ja voimme oppia valitsemaan vaihtoehdoista sen, joka tukee  parisuhdetta mutta on hyvä myös meille itsellemme. Voimme oppia reagoimaan rakentavasti, ei rikkovasti eikä sulkeutuen, mutta meidän on ymmärrettävä taustalla vaikuttavat tunteemme. Rakastava valinta -kursseja on järjestetty vuodesta 2018.

Pidän kursseja kuuden tapaamiskerran iltakursseina (6x3h) ja viikonloppukursseina (pe-su). Kaikille sopivien kurssien lisäksi pidän erillisiä kursseja erityislasten vanhemmille, joiden parisuhteessa on lapsen tarpeiden vuoksi aivan erityistä haastetta. Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä toiminnallisista harjoituksista.

Kurssi voi olla myös oiva lahja puolisolle, parisuhdetta toivovalle sinkulle, hääparille tai itsellesi! Kurssille voi osallistua myös yksin, työskentelyssä keskitytään pohtimaan omia rakastamisen taitoja ja parisuhteen perustaitoja. Kysy rohkeasti lisää!

Seuraavat koulutukset

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Reija Jyrkinen
040 7769675
reija@huvitusvalmennus.fi

Tmi Huvitus
Y-tunnus: 3187252-2

{
Älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan. Siinä on aina kasvun mahdollisuus.

– Winston Churchill