Pari kuvaa -kurssi 

Kokoamme neljä paria tutkimusmatkalle kanssamme tulkitsemaan omaa suhdettaan. Selvitämme kuvan keinoin, millainen parisuhteenne on parhaimmillaan.  Reija johdattelee pohtimaan parisuhdetta ja valokuvaaja Laura Malmivaara tallentaa halutut hetket ja tilanteet kameralla.

Istuimme loppukesän illassa ja mietimme parisuhdetta ja varsinkin puhumisen vaikeutta. Miksi sekä hyvien että hankalien asioiden sanominen omalle kumppanille on niin vaikeaa? Millä sitä voisi helpottaa?

Päätimme yhdistää voimamme ja taitomme, intomme ja uteliaisuutemme. Kiinnostuimme siitä, miten valokuvan avulla voisi saada parisuhteesta näkyviin paljon sellaista, mitä on vaikea sanoa tai edes tiedostaa. Kunnioitusta, arvostusta, luottamusta, pettymystä, arkuutta, kauneutta, yhteenkuuluvuutta ja ties mitä. Pieniä nyansseja omissa tai kumppanin ilmeissä tai asennoissa, jotka ilahduttavat tai kismittävät.

Kokoamme neljä paria tutkimusmatkalle kanssamme tulkitsemaan omaa suhdettaan. SElvitämme kuvan keinoin, millainen parisuhteenne on parhaimmillaan. Reija johdattelee pohtimaan parisuhdetta ja Laura tallentaa halutut hetket ja tilanteet kameralla.

Kokoonnumme Lauran studiolle Vallilaan, tarkemmat ohjeet osallistujille. 

Tila on rauhallinen ja tilanne ehdottoman luottamuksellinen. Kuvat saatte mukaanne sähköisinä ja niistä voitte kehittää vaikka tauluja.

Tarkoituksenamme on viettää hersyvä, innostava, ajatuksia herättävä ja parisuhdetta kehittävä päivä! Tule mukaan tutustumaan itseesi ja parisuhteeseesi!

Hinta 250 € / pari, sisältäen parisuhdepohdinnat ja kuvat, lounaat ja kahvit.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Reija Jyrkinen, parisuhdekouluttaja
reija@huvitusvalmennus.fi
040-7769675

Laura Malmivaara, valokuvaaja

Ota yhteyttä

Reija Jyrkinen
040 7769675
reija@huvitusvalmennus.fi

Tmi Huvitus
Y-tunnus: 3187252-2